JESENSKA AKCIJA DONOSI POPUSTE DO 40%

Dolaskom jeseni Rustik kamen je za Vas pripremio pogodnosti prilikom kupnje određenih dekorativnih zidnih i podnih obloga.  Pogodnosti  se odnose na sljedeće načine plaćanja i količine:

  • 30% – virmansko plaćanje

  • 35% – gotovinsko plaćanje

  • 40% – gotovinsko ili virmansko plaćanje za narudžbe iznad 50m2

Posjetite nas u našem prodajno izložbenom salonu ili nas kontaktirajte putem telefona 01/345-0054 i emaila info@rustik-kamen.hr kako bi ostvarili najbolje uvjete prilikom kupnje.

NAPOMENE!
Ostvareni rabat odnosi se isključivo na avansno virmansko ili gotovinsko plaćanje.
Uvjeti plaćanja su: 70% kao potvrda narudžbe, preostali iznos prije isporuke.
Popust nije moguće kombinirati s drugim popustima.
– Popust vrijedi za narudžbe veće od 5 m2.
– Roba se proizvodi po narudžbi kupca.
Rok isporuke dogovara se prilikom narudžbe.
– Date cijene su F.C.O. proizvodni pogon/skladište Zagreb
Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, čime iskazujemo težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvode koje isporučujemo nastojimo da uvijek budu sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Isto tako naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.