POSEBNE LJETNE POGODNOSTI NA SVE OBLIKE PLAĆANJA!

Ovog mjeseca u Rustik kamenu možete ostvariti razne pogodnosti prilikom kupnje našeg zidnog i podnog dekorativnog kamena:

  • 30%-40% popusta ostvarujete za gotovinska i virmanska plaćanja

  • 20% popusta ukoliko plaćate obročno karticama Zagrebačke banke (Mastercard, Visa, Maestro) do 12 rata bez kamata i naknada.

NAPOMENE!
– Popust se odnosi isključivo na avansno virmansko ili gotovinsko plaćanje.
– Popust nije moguće kombinirati s drugim popustima.

– Popust vrijedi za narudžbe veće od 5 m2.
– Roba se proizvodi po narudžbi kupca.
– Rok isporuke dogovara se prilikom narudžbe.
– Date cijene su F.C.O. proizvodni pogon/skladište Zagreb.
Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, čime iskazujemo težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvode koje isporučujemo nastojimo da uvijek budu sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Isto tako naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.