PRIPREMITE SE ZA DUGO TOPLO LJETO UZ RUSTIK KAMEN POPUSTE -50%!

Dolaskom ljepših i toplijih dana Rustik kamen je za svoje kupce pripremio posebne popuste od 50% koje možete ostvariti kupnjom dekorativnih zidnih i podnih obloga.

Posjetite nas u našem prodajno-izložbenom salonu ili nas kontaktirajte na 01 / 345 00 54, info@rustik-kamen.hr  kako bi dobili detaljne informacije vezane uz akcijski popust!

Zbog nadolazećih praznika izložbeni salon i skladište Rustik kamena neće raditi od 20. – 25.06.2019.

NAPOMENE!
– Popust se odnosi isključivo na avansno virmansko ili gotovinsko plaćanje.
– Akcijski popust nije moguće kombinirati s drugim popustima.
– Akcija vrijedi za narudžbe veće od 5 m2.
– Roba se proizvodi po narudžbi kupca.
– Rok isporuke dogovara se prilikom narudžbe.
– Roba se podiže u proizvodnom pogonu, na adresi Oreškovićeva 1a, Zagreb.
Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, čime iskazujemo težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvode koje isporučujemo nastojimo da uvijek budu sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Isto tako naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.