LJETNI POPUSTI U RUSTIK KAMENU DO 40%!

Iskoristite sjajne ljetne popuste na odabrane modele zidnih i podnih Rustik kamen modela. Plaćajte gotovinom ili virmanom te ostvarite popuste na odabrane modele.

Konačan iznos narudžbe ovisi o količini naručene robe, te:

Za narudžbe do 3.000,00kn – ostvarujete pravo na 20% popusta
Za narudžbe od 3.000,00kn do 7.000,00kn – ostvarujete pravo na 30% popusta
Za narudžbe od 7.000,00kn – ostvarujete pravo na 40% popusta

Za više informacija o ljetnim popustima slobodno nas kontaktirajte ili nas posjetite u našem prodajno-izložbenom salonu u Zagrebu.

NAPOMENE!
– Popust se odnosi isključivo na avansno virmansko ili gotovinsko plaćanje.
– Popust nije moguće kombinirati s drugim popustima.

– Roba se proizvodi po narudžbi kupca.
– Rok isporuke dogovara se prilikom narudžbe.
– Roba se podiže u proizvodnom pogonu, na adresi Oreškovićeva 1a, Zagreb.
Tvrtka Rustik kamen d.o.o. kao proizvođač dekorativnog kamena je opredijeljen za primjenu međunarodno prepoznatljivog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, čime iskazujemo težnju za trajnim poboljšavanjem kvalitete svojih proizvoda i procesa te odnosa prema okolišu. Proizvode koje isporučujemo nastojimo da uvijek budu sukladni zahtjevima kupaca te međunarodnih i nacionalnih propisa i normi. Isto tako naši proizvodi posjeduju i certifikate IGH (Institut građevinarstva Hrvatske) kao dokaz da je proizvod ispitan, a rezultati ispitivanja su uvijek dostupni na uvid na Vaš zahtjev. Još jedan dokaz da je proizvod ocijenjen i da ispunjava sve zahtjeve EU-a u području sigurnosti, zdravlja i okoliša je posjedovanje CE certifikata.